surell consulting ab ägs av Krister Surell och startades 2002. Verksamheten är fokuserad på lösningar relaterade till Bentley Systems CAD/BIM/GIS-program MicroStation och Oracle Spatial men drivs oberoende av leverantörer och mjukvaruplattformar.

Företaget har 30 års erfarenhet av IT och programutveckling och 25 års erfarenhet av lösningar relaterade till MicroStation.

Idag arbetar jag som fristående CAD/BIM/GIS-konsult och har uppdrag inom systemutveckling, utbildning, systemspecifikationer, programutveckling och rådgivning. Jag arbetar både direkt mot kunder och i samarbete med andra aktörer på marknaden. Jag har idag samarbete med bl.a. LE34, Norconsult Astando, Decerno, Sweco, ÅF, BTB, Boliden och ett flertal kommuner. Jag sitter även i styrelsen för Bentleys svenska användarförening, BUS (Bentley User group Sweden).

Vi arbetar tillsammans med LE34 som är återförsäljare för Bentley Systems i Skandinavien och kan därför erbjuda hjälp med inköp av alla typer av Bentleyprogram och tjänster.

Krister profilbild

Krister Surell, Surell Consulting AB


Sponsring och medlemskap:

Missing people