skip to Main Content

BVADM får fortsatt liv!

För folk i järnvägsbranchen har programmet BVADM har varit en gammal trotjänare som gjort livet lättare när det gäller att hålla ordning på filer och skapa utskrifter i BEST-baserade MicroStationprojekt mot Trafikverket. Även om Trafikverket i dag inte håller programmet under armarna så används det på många företag eftersom det har ett bra arbetsflöde och en genomtänkt struktur för hantering av filer och ritningar i järnvägsprojekt oavsett teknikområde.

TRVADM

För att göra det möjligt att fortsätta att arbeta med BVADM-baserade projekt även efter övergången till MicroStation CONNECT (BVADM finns bara för MicroStation v8i) har vi tillsammans med Berell IT AB utvecklat en ny version kallad TRVADM vilken kan köras tillsammans med CONNECT-versionerna av MicroStation, OpenRail Designer, OpenRoad Designer och PowerDraft.

TRVADM är helt kompatibel med existerande BVADM-projekt och kan utan modifiering av BVADM-strukturen användas parallellt med MicroStation v8i och BVADM.

All befintlig funktionalitet finns i den nya versionen och man kan enkelt aktivera sina existerande projekt så de blir tillgängliga i TRVADM och MicroStation CONNECT. TRVADM har ingen Windowsdel utan är helt integrerad med MicroStation.

Gröning för Signalritningar

Det finns även en modul med grundläggande verktyg för gröning och utskrift av signalritningar.

Är ni intresserade av en demo eller vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta oss eller Berell IT för mer information.

Kontakta Surell Consulting

  Kontakta Berell IT

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top