Sundbybergs stad köper FDO Reader

Sundbybergs stad blev första kommun att välja MicroStation FDO Reader för att enklare kunna distribuera sina kartdata till de arbetsplatser som använder MicroStation.

Sundbybergs stad använder Geomedia och Oracle för att ajourhålla sin baskarta men använder MicroStation i ett flertal av de övriga verksamheterna, bl.a för framställning av Detaljplaner och förrättningskartor. Tidigare har man exporterat data till dgn-filer från Geomedia/Oracle varje natt vilket har inneburit att man brottats med många av de problem som en formatexport alltid för med sig och även varit tvungen att acceptera en viss eftersläpning.

Genom att använda MicroStation FDO Reader kan man nu hämta önskade kartor direkt från Oracle. Man kan snabbt få aktuella underlag för detaljplaner och förrättningskartor över valfria områden utan av vara bundna till de exporterade kartbladen. Kartorna kan skapas från flera olika databasscheman och kan även innehålla lager från andra datakällor.

Vi är mycket tacksamma för detta förtroendet och ser fram emot ett nära samarbete som leder till en ännu bättre produkt och fler kunder!

 

MicroStation-FDO_800

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.