TRVADM för ProjectWise

BVADM har länge varit standard när man använt MicroStation i järnvägsrelaterade projekt mot Trafikverket. För de kunder som arbetade mot ProjectWise fanns även PWADM som erbjöd liknande funktionalitet. Båda dessa program har fungerat mycket bra men är utvecklade för MicroStation v8i och kan inte användas med MicroStation CONNECT som är den version av MicroStation som används idag.

För att BVADM-användarna skulle kunna arbeta vidare i MicroStation CONNECT tog vi tillsammans med Berell IT fram TRVADM. TRVADM bygger på samma filstruktur och funktioner som BVADM (läs mer om TRVADM här) vilken gör övergången smidig.

TRVADM_PW

Nu har vi även tagit fram en lösning som gör det möjligt för de kunder som använder ProjectWise att jobba vidare enligt samma beprövade recept. TRVADM_PW tar till vara erfarenheterna från både TRVADM och PWADM för att tillhandahålla en bekant och lättanvänd miljö som erbjuder samma möjligheter att hantera underlag och skapa ritningar.

Alla data i ProjectWise

Med TRVADM_PW lagras all information i ProjectWise. Detta innefattar både programmet själv och alla filer och dokument som används i projektet. Ingen lokal installation behövs (även om man kan skapa ett lokalt WorkSpace om det skulle passa bättre!).

Sparade Sökningar

För att koppla upp rätt underlag använder programmet sparade sökningar i ProjectWise. Detta gör det enkelt att anpassa TRVADM_PW för olika verksamheter och arbetsföden även utanför järnvägsbranchen.

Sheet Models

Nytt i TRVADM_PW är att man även kan välja att skapa Sheet Models när man skapar sina ritningar vilket underlättar när man vill använda Print Organizer för att skriva ut stora mängder ritningar.

Är ni intresserade av en demo eller vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta oss för mer information.

 Kontakta Surell Consulting

  Kontakta Berell IT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.