Välkommen till BIM-seminarium!

  • 2018-11-28
  • BIM

Att BIM är ett begrepp som är på allas läppar kan inte ha undgått någon. Exakt vad innebär och hur man ska kunna använda det i sin egen verksamhet kan det vara lite svårare att få grepp om.

Surell Consulting har därför tillsammans med LE34 tagit fram ett seminarium där vi reder ut begreppen och på ett praktiskt sätt visar hur man kan använda olika system för att planera, skapa, dela och förvalta digitala data i stora och små projekt. BIM i praktiken helt enkelt!

Vi kommer att varva teori och praktik för att visa hur övergången till BIM kan hjälpa er att effektivisera projekt av alla storlekar. Genom att förstå vad BIM innebär kan man börja implementera detta på en nivå som gör det möjligt att kliva på det tåg som ofrånkomligen redan är i rullning. Fokus kommer att ligga på BIM i infrastruktprojekt och vi använder program från Bentley Systems, men innehållet är lämpat för alla som vill få en bättre förståelse för vad BIM egentligen är.

Seminarierna kommer att hållas vid två tillfällen i Sverige och två tillfällen i Danmark. Anmäl er till det tillfälle som passar bäst och tipsa gärna era kollegor.

SVERIGE

Stockholm
den 24 januari 2019

Göteborg
den 7 februari 2019

DANMARK

Köpenhamn
den 27 februari 2019

Århus
den 28 februari 2019

Anmälan görs via e-post till: jto@le34.dk.

Ett preliminärt program finns att ladda ner här här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.