skip to Main Content

TRVADM_PW ny branchstandard?

Surell Consulting och Berell IT tog för ett par år sedan fram TRVADM_PW för att göra det möjligt för de kunder som använder MicroStation CONNECT och ProjectWise att jobba vidare enligt samma beprövade recept som PWADM tidigare erbjöd. TRVADM_PW utgår från funktionaliteten i både TRVADM och PWADM för att presentera en bekant och lättanvänd miljö som ger samma möjligheter att hantera underlag och skapa ritningar som tidigare.

Det är väldigt roligt att se att TRVADM_PW nu börjar bli något av en standard hos företag som arbetar med järnvägsprojekt. I dagsläget har Sweco, Tyréns, AFRY, Rejlers, Cowi, WSP, Norconsult, Ramboll, Ikonett, Teleentrepenad och Campus Varberg valt TRVADM_PW eller dess filbaserade motsvarighet TRVADM. Ett sådant underlag gör det möjligt att vidareutveckla och underhålla programmet för att det ska fortsätta att vara en plattform som både underlättar arbetet och säkerställer kvalitéten.

Vi håller just på att släppa version 1.1 av TRVADM_PW. Denna version har bland annat följande nyheter:

  • Förbättrat stöd för sheet models
  • Uppdaterat API mot ProjectWise
  • Ny dokumentation
  • Åtkomst till hjälp direkt från användargränssnittet
  • Uppdaterade menyer för både svenska och engelska
  • Buggrättningar

Vi håller även på att ta fram en liten verktygslåda med funktioner som kan underlätta arbetet och validera informationen i filerna. Hör gärna av er och berätta vad ni skulle vilja se i framtida versioner!

Vill ni ha hjälp att installera och konfigurera TRVADM_PW i er ProjektWisemiljö har vi tagit fram en best-practice för att skapa Managed WorkSpaces som är enkla att konfigurera och underhålla.

Är ni intresserade av en demo eller vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta oss för mer information.

 Kontakta Surell Consulting

  Kontakta Berell IT

 

Här finns fler artiklar om TRVADM.

BVADM får fortsatt liv!

TRVADM för ProjectWise

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top